Zoeken
  • MijnDrukte

O jee, weer wat vergeten...

Bijgewerkt op: 13 sep. 2020

“O jee, weer wat vergeten…”, deze woorden rolden regelmatig uit mijn mond. Denk bijvoorbeeld aan het vergeten van een huissleutel, portemonnee, een opdracht inleveren of een afspraak. Het kwam niet doordat het mij niet interesseerde, maar omdat mijn hoofd te vol zat met gedachten, ideeën en vele rondfladderende zaken. Wanneer ik iets vergat, voelde ik me dom en schaamde ik mij ervoor. Het vervelende gevoel dat mensen mij dom zouden vinden als ik niet eens iets simpels kon onthouden, bekroop mij wel eens. Zodoende had dit gevoel invloed op mijn zelfvertrouwen. Daarnaast begreep ik soms op school of werk niet goed wat de bedoeling was wanneer mij een taak of opdracht werd opgedragen. Ik was onzeker en twijfelde over wat er nou precies van mij werd verwacht. Hulp vragen kan soms lastig zijn, vooral als je het idee hebt dat anderen het wél goed hebben begrepen. Daardoor ontwikkelde mijn onzekerheid zich in faalangst. Klinkt dit herkenbaar? Lees dan nog even door en mogelijk kan ik jou helpen! Drukte en onrust in je hoofd komt bij heel veel mensen voor, maar de één kan er beter mee omgaan dan een ander. Ook hebben sommige mensen er meer last van dan anderen, maar het is belangrijk om te onthouden dat daar niks mis mee is! Je bent goed zoals je bent! Elk mens heeft zijn eigen ‘handleiding’, maar het is van belang om eerst je eigen handleiding te begrijpen, voordat je anderen erover kan uitleggen. Door inzicht te krijgen in hoe jouw brein functioneert, kun je weer in je kracht komen te staan en je verder gaan ontwikkelen. Houd hierbij vooral oog voor jouw unieke kwaliteiten, die jou juist bijzonder maken! Ik ben Jasmijn Jonkers en ik ben zeer bekend met het gevoel van ‘drukte in je hoofd’. Na een een aantal studies op dit gebied ben ik in 2019 als ervaringsdeskundige, mijn eigen praktijk gestart. Met mijn kennis en ervaring help ik kinderen, jeugd en volwassenen die hinder ondervinden van prikkels en drukte. Als je vragen hebt of begeleiding zoekt, bel, app of mail me dan gerust! Groetjes, Jasmijn www.mijndrukte.nl info@mijndrukte.nl 0612741177100 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven